Klik op een schilderij in de linker kolom en er verschijnt in dit venster een meer gedetailleerde afbeelding en informatie over het schilderij

Margreet werkt in meerdere dimensies en daardoor laat haar werk zich niet altijd even gemakkelijk fotograferen. Bijvoorbeeld haar kleuren zijn vaak vloeiend in elkaar overlopend, ook door de diepte van de lichtval in de verschillende lagen.

De Helende Beeldende Kunst van Margreet is afgestemd op hogere dimensies en werkt daardoor inspirerend, rustgevend, helend en versterkt de innerlijke kracht. Haar werk is geschikt voor iedere woonruimte of werkomgeving en kan ook specifiek worden toegepast in een bepaalde ruimte voor meer rust en inspiratie, bijvoorbeeld een vergaderzaal of behandelruimte.

Ontdek de helende kracht van deze unieke Helende Beeldende Kunst en kom haar kunstwerken in de galerie thuis bewonderen.
Er zijn veel schilderijen van engelen, lichtpoorten en begeleiding waar Margreet momenteel aan werkt. Verder ook zijn er piramide landschappen, zeegezichten en natuurlijk de lotus te vinden. En af en toe komt de klaproos ook weer naar voren, deze prachtige tere doch krachtige bloem spreekt haar erg aan.

DOORLOPENDE EXPOSITIE
(Eerst bellen voor een afspraak)

Expositie Flying Spiritual Art

Galerie "De Esstede"
Noordesch 14
Lieveren

telefoon: 050-5018224 (bij voorkeur bellen tussen 8 en 9 uur 's ochtends) 
e-mail:

Niets van deze pagina's mag gebruikt worden zonder toestemming van Margreet Koopmans.